Open innovation seminar:
'Voeding voor vitale 50-plussers',
Wageningen, 13 September 2011
Dinsdag 13 september organiseerde stichting Food Valley samen met CSO- de koepel van ouderenorganisaties een open innovatie seminar getiteld Voeding voor vitale 50-plussers bij het Restaurant van de Toekomst.
Het seminar belichtte de in omvang toenemende groep van de 50-plussers in Nederland.
Wat zijn hun behoeften en wensen en wat zijn de ontwikkelingen daarin?
Deze doelgroep biedt veel kansen en mogelijkheden voor ondernemingen.
Bekijk hier de presentaties:
Ouderen, waar hebben we het over?
Wim van Minnen, Directeur CSO
Bekijk hier de presentatie (PDF)
Innovatie & Ouderenvoeding
Jeroen Wouters, Division Manager Health NIZO food research
Bekijk hier de presentatie (PDF)
Uw maaltijd, verantwoord en thuis bezorgd
Astrid Kuhlkamp, Hoofd Voedingsontwikkeling, Food Connect Maaltijdservice
Bekijk hier de presentatie (PDF)
Goed verpakt
Joop Voet, Eigenaar Joop Voet Verpakkingen
Bekijk hier de presentatie (PDF)